On Time Logistics NV

Pakjes afleveren

Sinds 2007 ASX-IBECO - Sinds 2018 On Time

Kattendijkdok-Oostkaai 5, 2000 Antwerpen

Logistieke dienstverlening

info@ontime.be

On Time Logistics NV is het nummer 1 koeriersbedrijf in de Antwerpse binnenstad, gespecialiseerd in nationale en internationale zendingen en in express service. 

ASX-IBECO groeide in 30 jaar tijd uit tot een dynamisch koerierbedrijf met een sterke verankering in Antwerpen. Geïnspireerd door de behoeften van hun klanten werd een brede waaier aan logistieke diensten ontwikkeld. Van kaai-verificaties met een uniek 2 uur stadsnetwerk, internationale en nationale koerierdiensten, postverwerking tot visadesk voor reisvisums en legalisatie van documenten. Altijd gedreven door kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie.

On Time Sprinter Service startte meer dan 20 jaar geleden als snelkoerier in Kortrijk. Kort daarna werd een 24-uur Benelux netwerk opgericht. Vandaag zijn hun diensten uitgegroeid tot een veelzijdig netwerk dat pallets, lengte-zendingen, goederen op kapstok én colli’s in 1 beweging levert. Uitstekende service, oplossing op maat en een open communicatie zijn de ingrediënten voor hun duurzame groei.

On hun diensten verder uit te bouwen bundelen ASX-IBECO en On Time Sprinter Service hun krachten en worden ze On Time Logistics. 

nieuwe structuur On Time